Història del CIB

El VII Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2019) va ser un esdeveniment científic i divulgador que va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València durant els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2019. Va ser el resultat de l’experiència adquirida en l’organització del Congrés en els 6 últims anys, on el resultat va ser un gran èxit a nivell estatal. En aquesta edició, el Congrés va cumplir el seu objectiu ser, de nou, un punt de trobada entre ciència, investigació biomèdica i pensament crític; i al mateix temps, servir com a ferramenta de formació complementària per a l’estudiant.cibito OK.PNG

El VI Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2018) tingué una gran repercussió al si de la Universitat i de la resta d’universitats de l’Estat. Hi hagué més de 400 inscrits procedents de carreres de tota la branca de les ciències biològiques i de la salut. A més, comptem amb una abundant participació d’estudiants procedents d’altres universitats, com és el cas de la Universitat de Lleida, Universitat de les Illes Balears, Universidad de Sevilla, Universidad de Córdoba… i de moltes altres, alguns dels quals exposaren els seus treballs durant aquells dies (i fins i tot guanyaren algun dels premis!). Tot això ens convida a pensar que la maduració del projecte pot arribar a convertir el CIB en l’esdeveniment de referència dins del panorama d’investigació i divulgació científica universitari de l’Estat espanyol.

El Congrés d’Investigació Biomèdica va dirigit a tots aquells a qui els apassiona la ciència, els interessa la investigació, i creuen que la divulgació de la ciència és fonamental.

Estem treballant perquè, si vens al CIB 2020, NO T’ARREPENTISQUES